Postproductie Drone.diensten Verbaarschott & Luitjes

Dronefotografie

Dronevideografie

FPV-drone

Videografie

Licenties A1/A3 & A2

Over Postproductie

Over nabewerking: een essentieel onderdeel na het vliegen is het nabewerkingsproces. Nadat de beelden zijn geëxporteerd begint voor ons het proces van nabewerking. Al eerste maken wij een selectie van de beste beelden. De beelden zijn onder te verdelen in de dronevideo’s en de dronefoto’s. De video’s worden in Adobe Premiere Pro bewerkt tot een eindvideo met eventuele rechtenvrije muziek. De foto’s worden bewerkt in Adobe Lightroom.

Werkwijze

  • Opnames

    De opnames kunnen wij onder begeleiding of geheel zelfstandig uitvoeren. Als u het prettig vindt om aanwezig te zijn bij de opnames is dat geen probleem. Voor veel opdrachtgevers werken wij zelfstandig en bespreken wij altijd vooraf met u als opdrachtgever welke beelden u graag wilt zien.

  • Conceptbespreking

    Wanneer wij een eerste versie van de drone video’s en foto’s hebben delen wij deze met u als opdrachtgever. Hier heeft u de kans om feedback en op- of aanmerkingen te geven op de conceptbeelden. Na deze feedback gaan wij hier mee aan de slag.

  • Oplevering

    Nadat wij uw feedback hebben verwerkt leveren wij de beelden aan u op. Dit zal meestal via een WeTransfer gaan waarin u de bewerkte bestanden geleverd krijgt via de email. Op deze manier is het niet meer nodig om met harde schijven of USB-sticks te werken. Wij maken zelf altijd een reservekopie van uw beelden ter back-up mocht u deze ooit kwijtraken.

Neem direct contact op met Drone.diensten

Direct contact

Stuur ons uw project, vraag of opmerking en wij beantwoorden uw bericht binnen 2 werkdagen.