Over ons Drone.diensten Verbaarschott & Luitjes

Dronefotografie

Dronevideografie

FPV-drone

Videografie

Licenties A1/A3 & A2

Een jong bedrijf

Drone.diensten biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om hun projecten van boven en beneden zichtbaar te maken. Als jong bedrijf zijn wij op zoek naar creatieve oplossingen voor bedrijven die graag hun projecten willen uitlichten. Kwaliteit van video’s staat bij ons centraal en we gaan altijd voor het best mogelijke resultaat.

Wat begon vanuit een passie voor foto- en videografie hebben wij samen de handen ineengeslagen en zijn wij in oktober 2022 Drone.diensten begonnen.

Drone.diensten staat voor kwaliteit, betrokkenheid en werken vanuit een passie. Wat begon als video’s maken met een kleine drone van onze eigen auto’s is uitgegroeid tot vliegen met professionele drones achter toffe auto’s, grootschalige gebiedsontwikkelingen, landschappen en wie weet ook binnenkort uw project.

Maatwerk

Wij werken op projectbasis wat betekend dat we samen met u als klant in gesprek gaan over de vraag die er ligt. Op basis van dit gesprek maken wij een inschatting van de beoogde drone diensten die uw bedrijf nodig heeft. Onze offertes zijn daarmee maatwerk en sluiten aan op uw beoogde wensen.

Ons doel is om u te helpen met het vastleggen van uw projecten van zowel boven als beneden. Hiervoor gebruiken wij verschillende drones, videocamera en achteraf een uitgebreid nabewerkingsproces.

Momenteel vliegen wij met de volgende drones:

  • DJI mini 2 SE
  • DJI Mavic 3 pro
  • DJI Avata

Daarnaast gebruiken wij voor opnames vanaf de grond de Sony FX30.

Wie we zijn

Drone.diensten Verbaarschott & Luitjes

12

Ruben

Ruben (26) naast Drone.diensten ben ik werkzaam als financieel adviseur in de vastgoedsector. De combinatie van mijn werk met Drone.diensten is dat het beide sectoren zijn waarbij visualisatie centraal staat. Rekenen staat aan de orde van de dag, maar het rekenen kunnen vertalen naar concrete visualisaties is nog belangrijker om de boodschap over te brengen. Hierbij denk ik graag mee met de opdrachtgever en zet ik mijn beste beentje voor om ervoor te zorgen dat we tot een zo mooi mogelijk resultaat komen.

11

Rende

Rende (26) naast Drone.diensten ben ik student milieukunde aan het Van Hall Larenstein. Al meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen met het leren van videobewerking. Het creëren van een verhaal uit losse beelden voor de kijker is dan ook waar ik mijn kick uit haal. Gaandeweg heb ik mij steeds weer opnieuw uitgedaagd om meer te leren over het videobewerken. Nu kan ik bij Drone.diensten niet alleen verhalen maken maar ook regisseren. Het neerzetten van een verhaal op papier tot het eindresultaat op beeld is dan ook de kracht van Drone.diensten.

Neem direct contact op met Drone.diensten

Wat we doen

Drone.diensten

Drone-Diensten-Dronevideografie

Drone videografie

Drone video's presenteren uw project vanuit verschillende perspectieven, met onze drones kunnen we tot 100 meter hoogte vliegen.

Drone-Diensten-Dronefotografie

Drone fotografie

Foto's van bovenaf geven een uniek perspectief van uw project. Hierbij gebruiken wij de nieuwste drones met onder andere een Hasselblad camera.

Drone-Diensten-Videografie-en-nabewerking

Postproductie

Een essentieel onderdeel van het presenteren van uw project is de video of foto-serie die wordt opgeleverd. Na de opnames gaan wij uitgebreid zitten om de foto's en video's te filteren en te bewerken waar nodig.

Direct contact

Stuur ons uw project, vraag of opmerking en wij beantwoorden uw bericht binnen 2 werkdagen.